Slackline  toebehoren en accesoires

Ben je opzoek naar de beste kwaliteit in slackline accesoires? Dan ben je hier op de goede plaats. Wij verkopen in hoogwaardige kwaliteit treewear / boombeschermer, een slackline riem en de mammut boomschlinge. Zo ben je altijd goed uitgerust!

Boombeschermer

Slackline toebehoren kopen Boombescherming

 

Slacklinen gebeurt hoofdzakelijk in de natuur. Om de natuur te waarderen dien je voorzichtig met de bomen te zijn. Het minste wat je kunt doen is daarom de boomschors beschermen tegen de slackline. Bovendien beschermt een boombeschermer niet alleen de boom, maar ook jouw slackline gaat langer mee als je altijd boombeschermers gebruikt!

Gebruik daarom altijd boombeschermers tijdens het slacklinen. Wij hebben één van de sterkste en stevigste boombeschermers die te koop zijn. Door de lengte van 2,4 meter is vrijwel iedere boom te beschermen. Mocht de boom toch nog een grotere omtrek hebben, dan kun je altijd twee boombeschermers aan elkaar gebruiken om de boom te beschermen!

 • 2.5 m lang, 15 cm breed
 • met praktisch klittenband
 • incl. drie klitteband lussen om de boomschlinge te fixeren
 • geschikt voor alle Slacklines
 • Bij grotere bomen kunnen twee beschermers aan elkaar gekoppeld worden.
Prijs: € 15,95 per stuk/ € 29,95 per set
U kunt hier uw bestelling plaatsen

Line Slider

Slackline toebehoren kopen Line Slider

 

Indien je slacklinen in een gymzaal aanbiedt (bijvoorbeeld tijdens een gymles) dan is het erg gemakkelijk om een slackline makkelijker te maken door een kastkop in het midden van een lijn te plaatsen. Zo creëer je een extra oefensituatie en kun je de slackline beter aanpassen op het niveau van de leerlingen. Een nadeel hiervan is dat de slackline over de kop van de kast schuurt. En kasten zijn duur om te vervangen!

Daarom hebben wij de 'Line Slider' ontwikkelt. Haal de slackline door de linslider heen en hij beschermt de kast tegen slijtage. Zo plaats je zonder 'kopzorgen' een kastkop onder de slackline.

 • 80 cm lang, 15 cm breed
 • Beschermt de kast tegen slijtage door schuring van de lijn.
 • geschikt voor alle soorten en maten Slacklines
Prijs: € 21,95 per stuk
U kunt hier uw bestelling plaatsen

Mammut boomschlinge

Slackline toebehoren kopen Boombescherming

 

Ideale slackline spot gevonden maar is de boomschlinge te kort?

De Mammut boomschlinge biedt uitkomst. Door zijn lengte van maar liefst 5 meter is iedere boom te benutten!

 • Lengte 5 m
 • Traploos verstelbaar
 • met opgedrukte handleiding

 

Prijs: € 15,95 per stuk/ € 29,95 per set
U kunt hier uw bestelling plaatsen

Slackline riem

Slackline-Zubehör: Gürtel

Heeft het slacklinen je sterker gemaakt en ben je daardoor veel afgevallen? Of heb jij gewoon altijd last van een afzakkende broek tijdens het slacklinen? 

De Slacktivity riem is de ideale riem voor tijdens het slacklinen. Doordat hij werkt met een klem en niet met gaatjes is hij voor iedere heup omtrek passend.

 • Riem met het originele slacktivity patroon met praktische sluiting.
 • Met de hand gemaakt in Zwitserland.
 • Lengte 120cm

 

Prijs: € 19,95 per stuk/
U kunt hier uw bestelling plaatsen

 

 

 

Soft Release

Slacktivity Slacklines Soft Release

Met de Soft Release is iedere super strak gespannen lijn eenvoudig te openen. Plaats de Soft Release tussen de ratel en de boomschlinge in. Door wrijving over meerdere punten blijft de Soft Release vanzelf zitten. Wanneer je klaar bent met slacklinen, haal dan de klittenband strap los en ontrol de Soft Release langzaam. Zo gaat gelijkmatig de spanning van de lijn af en voorkom je beschadigingen aan lijn en ratel door in één keer met een knal te ontspannen.

 • Soft Release met klittenband sluiting
 • Kleur: Blauw
 • Gewicht: 140 g

 

Prijs: € 23,95 per stuk
U kunt hier uw bestelling plaatsen

 

 

 

 

 

 

Carabiners & Shackles

Type/Soort

Carabiner "Silver"

Schakel / Shackle

Twist-Schakel / Shackle

  Ovale Slackline carabiner Slacktivity Slackline shackle INOX (Edelstahl) Twist-Shackle INOX (Edelstahl)
Breeklast lengte 25 kN 72 kN 60 kN
Breeklast breedte 7 kN 72 kN -
Aanbevolen Maximale belasting 7 kN 18 kN 16 kN
Gewicht 170 g 204 g 234 g
Materiaal Staal - Wit verzinkt INOX (Roestvrij Staal) INOX (Roestvrij Staal)

 

Sortiment

Ovale Slackline carabiner Slacktivity

Carabiner "Silver"

De beste keuze voor de meest gebruikelijke Slacklines. Sterk - zolang er maar geen extreme Jump-, Long- of Highlines mee opgespannen worden. De carabiner is licht, goedkoop en eenvoudig bedienbaar.

Prijs: € 9,95 

Product Code: KSZB25


U kunt hier uw bestelling plaatsen

Slackline Schakel INOX (Edelstaal)

Schakel / shackle

De beste keuze voor longlines waar belastingen boven de 10 kN optreden. Zulke krachten treden op bij longlines die met een pulley systeem opgezet worden. Deze schakel bevelen wij aan voor gebruik bij de SuperJumpline. Hij is ook nuttig voor trick- of jumplines die opgespannen worden met industrie schlinges en ratels zonder V-loop.

Prijs: € 12,95

Product code: SHZB72 

U kunt hier uw bestelling plaatsen

Twist-Schakel INOX (Edelstaal)

Twist-Schakel / Twist-Shackle

Dé oplossing als je bij het opzetten van een slackline de band 90° moet laten draaien. Zoals bij het bevestigen van een slackline rond een horizontale balk of bij het gebruik van industrie schlinges met V-loop ratels.Prijs: € 18,95

Product code: TSZB60

U kunt hier uw bestelling plaatsen

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels que Kamagra en règle générale est utilisé pour traiter des maladies telles que les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à saisir concernant "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous il faut savoir au entretien de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté quel le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonctionnement érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors quel Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent saisir en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre docteur.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template