Slackline sets voor gymzalen

Slackline palen van Slacktivity voor indoor en gymzalen

Vind hier de beste slackine sets voor in de gymzaal! Met onze slackline palen zet je in vijf minuten met gemak een slackline op. Er kunnen meerdere lijnen aan 1 paal worden bevestigd. De slacklines worden bevestigd in de grondpotten van de gymzaal. 

Bij slacklinen in een gymzaal is het belangrijk dat de veiligheid maximaal gewaarborgd kan worden. Daarnaast is het snel op- en afbouwen van het arrangement een vereiste. Dat kan met de Slacktivity Indoor sets. Middels een introductiecursus krijg je de benodigde kennis en laten we de mogelijkheden zien van slacklinen in bewegingsonderwijs. 

Hoe makkelijk bouw je een slackline set op? Bekijk hier de Video

slackline palen  

opbouw slackline gymzaal

Met de speciale V-loop* kun je de slackline makkelijk om de paal bevestigen. Dit systeem is speciaal voor het onderwijs ontwikkeld en wordt sinds 2 jaar succesvol in het onderwijs toegepast.

Door de combinatie van slackline palen en V-loop:

 • Heb je geen extra banden nodig
 • Hangt de slackline altijd kaarsrecht
 • Hangt de ratel zo dicht mogelijk bij de paal
 • Is het opzetten van een arrangement gemakkelijk en snel
 

slackline video uitleg

Het opbouwen van het slackline arrangement is eenvoudig en kan zelfs door leerlingen worden gedaan.

Wij hebben hier ook een video overgemaakt, waarin je tevens de toepassing van de set kunt zien. 

 

veilig slacklinen

Veiligheid is een van onze belangrijke waarden waar we kosten noch moeite voor sparen. Daarom hebben we een speciale kunstof deksel voor onze palen ontwikkeld.

Bij een val op de paal wordt de val geabsorbeerd door de kunstof deksel. Hierdoor wordt het risico op blessures geminimaliseerd.

 

slacktivity swiss made

Al onze slackline palen en beschermdeksels zijn geproduceerd in Zwitserland.

 


 

 

Indoor set 3  - de meest gebruikte gymzaal set

Slacktivity slackline indoor set 3 voor gymzalenVierhoek indoor opstelling slacktivity

Om slacklinen tijdens de gymales als zelfstandige sport aan te bieden raden we aan om minstens 5 slacklines te gebruiken. Door het maken van een vierhoek met een diagonaal is het in de meeste gymzalen eenvoudig om deze op te spannen. Er zijn 2 volleybal- en 2 rekstok grondputten voor nodig. Uiteraard kunnen we de palen aanpassen aan de specifieke eisen van uw hal. Ideaal voor: slackline beweginsonderwijs, slackline indoor, slackline gymzaal en slackline gymles.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 4 x Slackline palen grondputten
 • 5 x Slackline set 15 m “allround” indoor
 • Geschikt voor Bosan (ø 89, ø 103 mm), Janssen-Fritsen (ø 80, ø 107 mm) en Nijha (ø 103mm). Andere grondpot? Waarschijnlijk is dat ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.


 Prijs € 1499,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Wilt u deze set bestellen? Vul dan het contactformulier in.

 


 

 

Indoor set 2 - Uitstekend geschikt voor kleine groepen

Slacktivity slackline indoor set driehoek voor gymzalenslackline indoor set 2

De indoor set 2 is geschikt voor kleine klassen, of wanneer er les gegeven wordt in kleine groepen. Deze set kan ook goed gebruikt worden in een balans parcours. Uiteraard kunnen we de palen aanpassen aan de specifieke eisen van uw hal. Ideaal voor: slackline indoor of slackline gymzaal.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 3 x Slackline palen grondputten
 • 3 x Slackline set 15 m “allround” indoor
 • Geschikt voor Bosan (ø 89 mm), Janssen-Fritsen (ø 103 mm) en Nijha (ø 103mm)

 

Prijs € 1099,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Wilt u deze set bestellen? Vul dan het contactformulier in. 


 

 

Indoor set 1 - Een eenvoudige set als onderdeel van een circuit

Slacklinen in het onderwijs - Indoor-Set 1 voor sporthallen

 

De indoor set 1 bedoeld voor het werken in een circuit. Wanneer u in de gymles een aantal activiteiten tegelijk aanbiedt dan kunt de slackline onderdeel maken van een circuit. Kinderen kunnen dan in een groepje van ca. 5 leerlingen oefenen met slacklinen. Ideaal voor: slackline turnen.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 x Slackline palen grondputten
 • 1 x Slackline set 15 m “allround” indoor
 • Geschikt voor Bosan (ø 89 mm), Janssen-Fritsen (ø 103 mm) en Nijha (ø 103mm)

Prijs € 679,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Wilt u deze set bestellen? Vul dan het contactformulier in.

 

Let op!

Gebruik in gymzalen alleen slacklines die daarvoor ontworpen zijn. De eigenschappen van de band zoals de V-loop en de rek in de band verschillen per slackline. Bij te statische slacklines kan er een te grote belasting op de palen en de grondputten ontstaan. Daarnaast wordt een slackline met een V-loop sneller opgespannen omdat er geen bandschlinges e.d. nodig zijn. Hierdoor zit de ratel ook altijd dichtbij de paal.

Niet alle palen zijn geschikt voor het opspannen van slacklines. Maak in geen geval een slackline aan het wandrek vast omdat uit ervaring is gebleken dat deze door de grote krachten los kunnen komen. Ook palen die bedoeld zijn voor het opspannen van netten zijn niet sterk genoeg om een slackline aan op te spannen. Wanneer je toch besluit een rekstok of volleybalpalen te gebruiken zorg er dan voor dat de slackline laag wordt bevestigd, niet te strak wordt opgespanen en niet gebruikt om op te springen.

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels quel Kamagra en règle générale est utilisé pour appartenir à des maladies telles quel les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à prendre concernant "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous il faut battre au sujet de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté que le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonction érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors lequel Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent saisir en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre docteur.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template