Slacktivity Slacklines - Producten

Slackline sets

Ben je opzoek naar een slackline set? Kijk dan op onze product pagina van de slackline sets. Hier vind je de sets variërend in lengte, opspan manier en doelgroep. Nieuw in onze collectie zijn de 'SuperJumpline' en de 'Minumum'. Onze sets zijn gemaakt vanuit een aantal idealen. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen gemakkelijk een slackline set op kan zetten. Ongeacht je doel of ervaring in de sport. Ook vinden wij het belangrijk dat alle materialen lang mee gaan en veilig zijn in gebruik. Bij ons vind je geen aangepaste transport materialen, maar slackline sets die echt gemaakt zijn om op te slacklinen! 

Gymzaal Indoor sets

Slacklinen in een gymzaal geeft veel mogelijkheden tijdens de gymles. Kinderen worden op een speelse, uitdagende manier gestimuleerd om hun balans te verbeteren. Helaas zijn bestaande materialen, zoals rek- of volleybalpalen niet geschikt als bevestigingspunt voor een slackline. Hiervoor hebben wij speciale slackline palen ontwikkeld. Deze palen kunnen de krachten die bij slacklinen optreden wel gemakkelijk aan.

Buitensets palen outdoor

Zijn er geen bomen aanwezig op de speelplaats of in het park om een slackline aan vast te maken? Dan zijn slackline palen voor outdoor gebruik een goed alternatief. Kijk bij onze buiten sets voor meer informatie.

Muurbevestiging

Het is ook mogelijk om een slackline vast te maken met een muurbeugel. Deze bevestigings methode zorgt voor een snelle en adequate manier van opbouwen.

Accesoires

Op zoek naar de meest robuuste boombeschermers op de markt? Of naar een riem gemaakt van een slackline? Kijk voor deze en meer accessoires op onze accessoires pagina.

                 
slackline-set   slackline palen voor gymzalen   buitensets   slackline-muurbevestiging   accesoires
                 

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels que Kamagra en règle générale est utilisé pour concerner des maladies telles lequel les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à saisir concernant "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous devez excéder au entretien de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté lequel le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonction érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors lequel Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent prendre en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre médecin.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template