FAQ over slacklinen

Vragen over slacklines

Vraag: Kun je een slackline buiten opgespannen laten hangen, of moet je deze iedere keer op- en afbreken?
Antwoord: In principe is dit geen probleem, ook niet als de slackline zo nu en dan nat wordt. Na verloop van tijd kunnen de metalen onderdelen , zoals een stalen karabiner en de ratel gaan roesten. Daarom raden we aan om zo nu en dan deze onderdelen met bijvoorbeeld WD 40 te behandelen. Vooral de bewegende delen waar veel wrijving op komt te staan, zoals de tanden van de ratel moeten regelmatig met olie behandeld worden. De band kan z'n kleur verliezen door UV-licht en kan enigzins aan veerkracht verliezen wanneer deze continue opgespannen is. Het Slacktivity team heeft deze zomer een slackline 4 maanden lang buiten opgehangen en kon geen grote slijtage ontdekken. Het voordeel is dat je wat sneller gaat slacklinen omdat je je lijn niet hoeft op te bouwen

 

Vragen over de slackline palen voor gymzalen

Vraag: Is het opbouwen van een slackline parkours veel werk?
Antwoord: Nee, de slacklinepalen hoeven alleen in een grondput van de rekstof of volleybal geplaatst te worden. Daarna opspannen met de ratel. Onze ervaring is dat je in 5 minuten een circuit op kunt zetten, dat betekent dus weinig tijdsverlies voor de gymles.

Vraag: Waar worden de materialen geproduceerd?

Antwoord: De palen worden in bedrijven in Zwitserland geproduceerd, de slacklines worden onder internationale kwaliteitsnormen in China geproduceerd.

Vragen over slacklinen

Vraag: Is er een groot risico op blessures?

Antwoord: Nee wanneer je de juist voorzorgsmaatregelen en je gezonde verstand gebruikt. Het riscio op blessures is lager dan bij de meeste teamsporten. Alleen voor zeer ervaren slackliners die grote sprongen maken is er een iets grotere kans op blessures.

Vraag: Sta je op een brede lijn stabieler?
Antwoord: Nee, het heeft te maken met je eigen voorkeur welke breedte je gebruikt. Op een brede lijn heb je meer oppervlakte onder je voeten, maar daardoor weet je minder goed waar je staat. Daar komt bij dat een brede band makkelijker kantelt. Een voordeel van een brede band is dat die minder in je voeten snijdt bij het springen. Met een breedte van 3,5 cm combineer je de voordelen van zowel een brede als een smalle band. Deze breedte is dan ook goed bruikbaar voor allround gebruik.

Vraag: Is slacklinen pijnlijk voor je voeten?
Antwoord: In principe niet, tenzij je urenlang gaat oefenen met springen. Als je dat doet raden we je aan om een paar schoenen aan te trekken met dunne zolen.

Vraag: Is het normaal dat de slackline zo heen en weer beweegt als ik erop ga staan?
Antwoord: Maak je geen zorgen, dat hebben de meeste beginners. Het trillen is een overcorrectie van je lichaam. Na een paar minuten oefenen wordt dit meestal minder, je leert onbewust om de beweging te corrigeren.

Vraag: Is het makkelijkler om op één of op twee voeten te staan?
Antwoord: Ook dit is een kwestie van smaak. Als je op één been staat trilt de lijn meer, maar heb je wel een extra been om te balanceren.

Vraag: Waar kan ik slacklinen uitproberen?
Antwoord: We organiseren regelmatig events en workshops, check onze workshop en event agenda.

 

 

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels lequel Kamagra en règle générale est utilisé pour traiter des maladies telles que les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à saisir relativement "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous devez savoir au sujet de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté que le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonction érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors que Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent choisir en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre médecin.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template