Slacktivity Slacklines in de Media

Regelmatig verschijnt Slacktivity zelf of het Slacktivity Pro Team in de media. Ook schrijven wij regelmatig zelf stukjes voor tijdschriften. Ben je benieuwd waar wij te lezen, te bekijken of te beluisteren waren? Neem dan een kijkje in onze media hoek.

Jonas Konijnenberg in Holland's got Talent met een highline act

In de zomer van 2014 heeft Jonas auditie gedaan voor Holland's got Talent. In de voorrondes heeft hij een highline opgehangen in het theater in Zwolle. De jury was verrast, maar kon de moeilijkheid van een highline moeilijk inschatten. Toch ging Jonas door naar de volgende ronde!

 

Jeugdjournaal

Voor het jeugdjournaal hebben we een proefles gegeven aan Basisschool de Vijf Hoeven uit Tilburg.

Artikel in dagblad 'Het Parool' over Jonas

Op 2 juni 2014 verscheen er in Het Parool een artikel over slacklinen, met een interview met Jonas. In het interview vertelt Jonas over slacklinen en het gevoel dat de sport met zich mee brengt. De foto is gemaakt boven een Amsterdamse gracht. Het Parool Slackline Jonas Konijnenberg

Rubriek "Passie" over Jonas, Folia Magazine nr 20, 12/02/2014

Folia Magazine

Cappuccino Radio 2 Slacklinen is het nieuwe koorddansen!×

Ook in 2013 waren wij in een hoop tijdschriften, kranten en andere publicaties te zien.

Jonas te gast bij VTM KZOOM: "De Joyceshow Show "

Op maandag 23 september was Jonas te gast bij 'De Joyceshow Show' op de Belgische kinderzender VTM KAZOOM. In de uitzending van het programma vertelt Jonas over de sport slacklinen. Ook mocht hij als gast van de show deelnemen aan 'De Joyceshow Race'. Een race over een parcours met een golfcar. Hij reed destijds de snelste tijd!

Nieuwsbrief "Sport Knowhow XL" 28/11/2013

In de Sport Knowhow XL nieuwsbrief van 28 november werd een artikel gewijd aan slacklinen. In het artikel werd Jonas Konijnenberg geïnterviewd door journalist Thomas van Zijl. In het artikel is o.a. te lezen over de uitdaging die slacklinen brengt en de meerwaarde voor het bewegingsonderwijs en gymlessen. Lees het artikel hier: Sport Knowhow XL 28/11/13

IAMSTERDAM Uitkrant, uitgave van september

In de Amsterdamse uitkrant van de maand september is een katern geweid aan 'Urban Sports'. Eén van de urban sports die uitgelicht werd door de krant was slacklinen. Slacktivity instructeur en atleet Jonas werd gefotografeerd voor het item. Zie pagina 8 en 10 van de september editie van de krant voor de foto en een stukje tekst.

Slacktivity op MadNes festival

Dagblad "Trouw"

Op 5, 6, 7 juli 2013 waren wij aanwezig op MadNes Festival. Dagblad "Trouw" schreef een stukje over het festival. Onze instructeur, Jonas, kwam terwijl hij zijn kunsten op de slackline vertoonden groot in de krant. 

KVLO magazine

In blad 4 van het KVLO magazine, het vakblad voor gymleraren, heeft Jonas Konijnenberg een artikel geschreven over slacklinen in bewegingsonderwijs. In "Balanceren nieuwe stijl: Slacklinen" beschrijft Jonas het ontstaan van de sport, de bewegingsmogelijkheden, een algehele methodiek voor het aanleren van de basis (staan en lopen) en de meerwaarde van slacklinen voor het bewegingsonderwijs. Lees het artikel hier.

Artikel jongeren weekkrant "7 Days"

Voor de weekkrant "7 days" hebben wij een workshop gegeven. In de workshop heeft het jongerenpanel van de krant slacklinen mogen ervaren. Aan de hand van deze ervaringen is er een artikel geschreven over de sport en de workshop. 

Artikel 7days Slacktivity Slacklines

Jeugdjournaal

Slacktivity was aanwezig op het evenement "So You Think You Can Longboard Dance" in het Klokgebouw, Eindhoven op 17 februari 2013. Het Jeugdjournaal nam daar een item op over een jonge longboarder. Een klein gedeelte werd vanaf de slackline gepresenteerd. Ook maakte de jongen een aantal 'Hippy Jumps' over de lijn heen.

Heb jij Slacktivity zelf gespot? Wil je een eigen bijdrage leveren aan de media hoek?

Heb jij Slacktivity zelf gespot op internet, in de krant, op televisie of ergens anders? En staat het er nog niet bij? Wij vinden het leuk als je ons op de hoogte brengt! Ook staan we open voor een eigen initiatief, als je bijvoorbeeld een stukje wilt schrijven voor de (plaatselijke) krant over slacklinen. Laat het ons weten via het contactformulier.

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels que Kamagra en règle générale est utilisé pour traiter des maladies telles que les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à prendre relativement "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous devez savoir au entretien de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté lequel le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonction érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors que Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent prendre en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre médecin.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template