Slackline clinics en workshops voor scholen, verenigingen en sportieve evenementen

Wil je gestructureerd leren slacklinen en les krijgen van een professional? Als bedrijf, school of particulier is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een workshop slacklinen.Onze docenten zijn opgeleid vanuit een pedagogische achtergrond. Zij leren je methodisch de basics van het slacklinen en geven vervolgens persoonlijk advies over het uitbouwen van de bewegingen.  

Slacklinen is een individuele sport die je samen beoefend. Je kunt elkaar uitdagen maar winnen is niet direct waar de sport om draait. Naast het plezier wat je met het slacklinen beleefd gaat het vooral om jezelf uit te blijven dagen en je grenzen keer op keer blijven verleggen! We kunnen je één ding alvast verklappen: slacklinen werkt verslavend voor zowel jong als oud!

Dit is hoe wij werken:

  • U kunt voor een aanvraag contact met ons opnemen via het Contactformulier
  • We kijken samen naar wanneer, waar en het aantal deelnemers.
  • We spannen op de dag zelf verschillende slacklines op. Die voor iedere deelnemer een uitdaging bevat (variërend van 4 m tot 15 m lang).
  • Zorgen voor deskundige begeleiding, met een didactische achtergrond en een goed tot uitmuntend eigen vaardigheidsniveau. 
  • Geven een kleine demonstratie van verschillende bewegingsmogelijkheden op een slackline.
  • Kunnen eventueel uitleggen over de achtergronden van het slacklinen; motoriek, coördinatie, bewegingsleer, gezondheid en didactiek

Primair, voortgezet en speciaal onderwijs workshops slackline

Voor scholen en bedrijven bieden wij workshops en lessenreeksen aan.

Eenmalige kennismaking workshop slackline

Een eenmalige workshop duurt tussen de 45 en 120 minuten.  Zowel voor bedrijven, BSO’s, basis- als voor middelbarescholen hebben wij ervaren docenten die de leerlingen zullen begeleiden tijdens het aanleren van de basics.Onder deze basics vallen: op een slackline leren staan op beide benen, lopen, hurken, omdraaien en de leerlingen zullen kennismaken met het springen op een slackline. 

In 2014 hebben wij een workshop slacklinen voor BS de Vijfhoeven ter gelegenheid van een opname van het Jeugdjournaal verzorgd. Van de reportage krijg je een goed beeld van onze slackline lessen.

Lessenreeks slackline

Wanneer je naast een kennismaking met de sport meer verdieping wilt qua trucs, verschillende soorten slacklines en bijbehorende disciplines, is het mogelijk om een lessenreeks aan te vragen. Tijdens deze lessen iwordt aan de hand van de verschillende disciplines (jump-, long- en highline) aan het vaardigheids niveau van de leerlingen gewerkt. Aan het begin van elke les zal kort aandacht worden besteed aan wat er tijdens de vorige les is behandeld. Vervolgens worden er nieuwe trucs en handigheden aangeleerd. 

Slackline workshop gymzaal scholen Slacktivity

Evenementen & festivals: workshops slackline

Wanneer je op jouw evenement een vernieuwende activiteit wilt neerzetten waar kinderen maar ook ouders aan deel kunnen nemen, kun je onze hulp ook inschakelen. Afhankelijk van het aantal slacklines dat je opgehangen wilt hebben, komen er instructeurs op locatie die de mensen instructies geven. Zij begeleiden iedereen met hun eerste stappen op de slackline. Wij kunnen de workshops begeleiden op meerdere manieren. Bijvoorbeeld via een schema waarop elk uur een workshop start. Maar het kan ook met vrije inloop, dit houdt in dat mensen elk moment van de dag aan kunnen komen en direct kunnen beginnen met slacklinen!

slackline clinics op MadNes festival 2013  slackline workshop festivals evenementen

Opleiding slackline instructeurs & docenten

Als je als docent enthousiast bent geworden over slacklinen en je wilt het integreren in je lessen is dit ook mogelijk. We verwijzen je graag door naar de pagina over de cursus voor docenten. http://www.slacktivity.nl/cursussen-events/docenten

Locatie vereisten

Het gehele jaar door geven wij workshops voor jong en oud. Slacklinen kan binnen maar wanneer het mogelijk is geven wij de workshops het liefst buiten. 

Buiten workshop met bomen

Vanaf maart tot en met oktober is het mogelijk om een workshop buiten te organiseren. Er zijn slechts enkele vereisten voor een workshop in de open lucht. 

We prefereren een locatie waar bomen staan met minimale diameter van 20 centimeter. De bomen kunnen een maximale afstand tot elkaar hebben van 14 meter, en een minimale afstand van 4 meter. De ondergrond mag gras of zand zijn, maar op tegels is ook mogelijk. 

Buiten workshop zonder bomen

Bij een gebrek aan bomen is het mogelijk om slacklines op te zetten op een grasveld. In dit geval werken wij met grondankers die we, voorafgaand aan de workshop, op locatie zullen installeren. Door de extra tijd die we hieraan besteden en extra materialen die we meebrengen zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. 

Binnen workshop slackline

Indien je niet beschikt over een geschikte buitenlocatie of wanneer je een workshop in de wintermaanden aanvraagt verplaatsen we de workshop naar binnen. De inhoud van de workshop indoor komt overeen met die in de buitenlucht. Slechts de opbouw van de slacklines vereist een andere aanpak. Een gymzaal met voldoende (4-8) grondpotten is ideaal. Wij zullen zelf zorgen voor andere benodigde materialen waar de slacklines aan komen te hangen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer er geen gymzaal aanwezig is zou een aula ook geschikt kunnen zijn, mits deze voldoende ankerpunten heeft voor de slacklines. Zoals steunpilaren waar de lijn om- of doorheen kan. 

Heeft u interesse of vragen? Neem contact op via het contactformulier

 

Il ya plusieurs drogues. Médicaments tels lequel Kamagra en règle générale est utilisé pour concerner des maladies telles que les problèmes de santé sexuelle. Remèdes, chose sûre, va améliorer votre vie. Voici quelques décisions à choisir concernant "achat kamagra". Quand vous obtenez des remèdes comme Kamagra vous il faut battre au sujet de "Kamagra France". Une revue scientifique sur "http://kamagra-fr.biz/100mg.html" a constaté que le trouble sexuel le plus commun des hommes est la dysfonction érectile. Ayant impuissance peut sans doute compliquer la datation. Alors que Kamagra est considéré comme très sûr de leur propre chef, même si, les professionnels de la santé disent prendre en grande quantité pourrait être indésirable. Gardez à l'esprit, si vous avez des questions sur ce générique, demandez à votre médecin.

/

© by slacktivity.ch 2011

joomla template
 http://vip-sverige.com/kamagra-billigt-sverige.html